Danmarks Østers Festival

Kom til Danmarks Østersfestival på Rømø, den 10. - 12. oktober 2020

Visit Rømø Tønder

Online guides

Rømø, 10.-12. oktober 2020.

Danmark Østers festival 2020

I Vadehavet findes 72.000 tons velsmagende østers, lige til at plukke. Under festivalen kan du bl.a. plukke østers, komme på guidede østersture i Unescos Verdensarv samt være med, når mesterkokke fra nær og fjern kokkererer velsmagende østersretter.

Vær med, når 30 topkokke fra hele Danmark og Nordtyskland stiller op i konkurrencen ”Årets Østerskok”. Her dyster de om at skabe de mest originale og smagsfulde retter med østers – og du kan smage med.Alle retter og kreationer, der bliver serveret for dommerne, kan købes af dig for bare 40 kroner pr. måltid.

Der vil ligeledes være et væld af konkurrencer under festivalen. Der vil bl.a. blive konkurreret om, hvem der hurtigst kan åbne 30 østers. Oyster Grand Prix vil også være med til at kåre den bedste østers og meget mere.

thumbnail_image002
Gratis adgang

Der er gratis adgang under hele Østers Festivalen.

Østersture

Under Østers Festivalen vil det være muligt at komme på østersture, der er guidede ture ude i Nationalpark Vadehavet, hvor østersbankerne befinder sig. Her vil en guide fortælle om de populære østers samt hvor og hvordan man finder og plukker de lækre østers.

Ophold

Der er rig mulighed for at finde overnatningsmuligheder under Østers Festivalen. Både på Rømø Resorts, hvor Festivalen afholdes, kan du finde overnatning - men også andre steder på øen samt på fastlandet, er der et hav af overnatningsmuligheder.

Events

Det sker

Der vil som altid være mange forskellige events i forbindelse med Østers Festivalen. Mange spændende indslag og konkurrencer vil gøre det til en sand oplevelse for østers elskere.

Østers Festivalen 2020 bliver afholdt på Enjoy Resorts Rømø. 

Enjoy Resorts Rømø er placeret midt i Nationalpark Vadehavet og er Danmarks største wellness resort med over 200 luksusferieboliger.


Rømøs unikke natur og landskab giver dig et pusterum fra hverdagens travle liv og kan nydes i optimale faciliteter på denne smukke ø.

Enjoy Resorts
Havneby, Rømø

Rømø

Det perfekte sted til Østers festivalen

Rømø er det absolut perfekte sted at afholde Østers Festival 2020. Med Nationalpark Vadehavet lige uden for døren, rummer øen helt uventede og overvældende oplevelser. Du kommer helt tæt på, når vi blot få hundrede meter ude på vadefladen finder østersbankerne, hvor du kan plukke masser af østers – verdens frækkeste råvare. Rømø er kendt for sine tusindvis af østers, der bare venter på at blive plukket – og netop derfor er Rømø det ideelle sted at afholde Østers Festival 2020.

DEL GERNE DENNE GUIDE, HVIS DU KUNNE LIDE DEN

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på whatsapp
WhatsApp
Guides
Bjarke Petersen

Udforsk Højer

Højer by er en lille by med ca. 1300 indbyggere.
Byen har en kirke vest for byen og torvet som har nogle smalle gader og flere fredede bygninger.

Læs mere »
da_DK
de_DE en_GB da_DK

Tilmeld dig nyhedsbrevet

bliv opdateret omkring de nyeste oplevelser, events, guides og meget mere.

Ved tilmelding af nyhedsbrevet, acceptere du vores privatlivspolitik, og du vil fremadrettet modtage nyhedsmails og kampange tilbud.