Vind & vandsport

Fart på stranden

Der er ikke noget som at suse afsted og mærke den rene luft og suset fra farten og vinden.

På Rømø og Fanø finder du nogle af de bedste strande i Europa til at dyrke et væld af vindsport.

Begge øer har store dele af deres strande fuldt dedikeret til vindsport, hvad end det er på vandet eller langs stranden. Så er du til kitesurfing, windsurfing, blokart, kite buggy eller andet, så er der plads til dig Ved Vadehavet.

Og har du lysten, så er det muligt at prøve kræfter med strandsejlads uden først at skulle investere i sin egen strandsejler. På strandene findes strandsejlerskoler, hvor du kan lære at køre Blokart, som er den type strandsejler, som velegnet til begyndere.

Blokart drives fremad med et sejl og styres med et cykellignende styr. 10 minutters instruktion og så er du klar til at køre på begynderbanen! Allerede fra ca. 9 års-alderen er det muligt at køre selv. Der findes også en to-sædet model, så forældre og mindre børn kan køre sammen. det er en oplevelse for hele familien.

Det er i sig selv en stor oplevelse at se de mange forskellige typer på stranden, hvor eliteudøvere viser deres kunnen.

Who is behind the Denmark campaign By the Wadden Sea is part of the campaign "Much more than just Denmark". The site has been prepared to create an increased desire to travel in Denmark and inspire all our guests to new holiday experiences. Behind the effort are 19 Danish destinations, Danish Coast and Nature Tourism, Danish City Tourism and VisitDenmark. The campaign is supported by the Danish Business Promotion Board.

en_GB
da_DK de_DE en_GB