Gourmet restauranter i Rømø & Tønder

Er du på jagt efter en madoplevelse ud over det almindelige? Eller leder du efter en gourmet restaurant, som du ikke lige glemmer? Så har vi her samlet en række spændende spisesteder i Rømø & Tønder, der uden tvivl vil give dig en oplevelse, som stimulerer alle dine sanser.

Visit Rømø Tønder

Online guides

Holms Røgeri - Rømø

Fiskebuffet

Er du til KÆMPE stor fiskebuffet, der kan stave Gourmet og Gastro med stort G, så er Holms Røgeri et sted man bare må besøge. Her finder du et stort udvalg af fisk og mange måder at tilberede dem på. Som noget helt unikt kan du her finde Rømø Østers og Rømø Rejer, som er en anerkendt delikatesse på disse kanter. 

Holms Røgeri er faktisk også en fiskebutik, hvor du kan handle friske fisk direkte fra kokkens egen leverandør.

 • Rømø Østers
 • Rømø Rejer
 • Kveller

Café Fru Dax - Rømø

Danmarks Bedste Ishus

Café Fru Dax blev i 2019 kåret som Danmarks Bedste Ishus, og dette er ikke uden grund. En af øens største og bedste udvalg , hvor du kan smage lækre hjemmelavede isvafler. 

Café Fru Dax har dog ikke kun is på menuen, det er nemlig både et ishus og en café. Du kan derfor også nyde en lækker hovedret i hyggelige rammer på deres restaurant, lige ved siden af ishuset. Alle deres retter er veltilberedt, med friste råvarer og tilsat hjemmelavede ingredienser. De har et bredt udvalg af lækre frokost- og aftenretter, hvor du kan vælge alt fra sandwich, nachos og smørrebrød til striplon wienerschnitzel og burger. Caféen er dog særligt kendt for deres uimodståelige stjerneskud, som uden tvivl kan mætte den mest sultne mave. 

 • Gourmet Is

Restaurant Ø - Rømø

Gourmet a la carte

Søger du en aften med lækker vin og god mad, lavet på kvalitetsrige råvarer, fra lokale leverandører, så kan du hos Restaurant Ø få dig en Gourmetmiddag ud over det sædvanlige. Nyd en uimodståelig middag i smukke omgivelser, med en fantastisk panoramaudsigt over golfbanen i feriecenteret Enjoy Resorts Rømø, sammen med hele familien, dine kollegaer eller din partner. Restaurant Ø er kendt for deres lokale kvalitetsmad til en overkommelig pris og serverer både til morgenmad, brunch, frokost og aftensmad, når du vil holde fri fra køkkenet samt opvasken.

 • Gourmet vin
 • Lokale råvare
 • Afholder Danmarks Østers Festival

Hostrups Hotel - Tønder

Vin & Tapasbar

På Hostrups Hotel kan du altid kigge forbi vinbaren til et glas vin og delikate snacks. Nyd en cocktail eller en baristakaffe ved pejsen i vores lounge. Her er plads til den rolige samtale, det formelle møde og den festlige sammenkomst. Når vejret tillader det, serverer de også lækre drinks og tapas på deres hyggelige terrasse ved Mølledammens kant.

 • Gourmet vin
 • Tapas

Otto & Ani's Fisk - Rømø

En sand fiskeoplevelse

Otto & Ani’s fisk er et fisketeria, der har en lokation der gør den helt unik.
Fisketeriet ligger nemlig nede på havnen i Havneby, hvor man ikke kan andet end at nyde havnestemningen. Otto & Ani’s Fisk tilbyder fiskeretter af stor anretning og af lækker kvalitet.

 • Rømø Rejer

Central Hotellet - Løgumkloster

Børges bøfsandwich

I Løgumkloster ligger der en god gammel og klassisk hotelrestaurant, som klart kan imponere enhver med deres berømte Børges Bøfsandwich.
Du får en klassisk bøfsandwich, der er tolket på Hotellets egen måde, hvilket har resulteret i masser af brun sovs, en stor bøf og franskbrød, istedet for den almindelige burgerbolle.

Et must-taste uden tvivl!

 • Børges Bøfsandwich

Schakenborg Slotskro - Møgeltønder

Gourmet lammeretter

I Møgeltønder finder du Schakenborgs Slotskro, lige ved siden af Schakenborg Slot. Kroen har eksisteret i rigtig mange år, og kokken på Slotskroen har igennem mange år serveret Lam fra lokale leverandører. Slotskroen kan levere unikke tilberedninger af lam, næsten hele året rundt.

Som et lille catch, får du også altid en lille amuse før din hovedret. Amusen er altid lidt af en overraskelse, for det er ikke altid den samme, men helt sikkert en madoplevelse ud over det sædvanlige.

 • Lammekød
 • Stifter af den årlige lammefestival

Ballum Slusekro - Ballum

God gammeldags dansk mad

Er du til lækker gammel dansk mad, der stadig bliver lavet på de gamle opskrifter, som er gået igennem generationerne, så er Slusekroen i Ballum det helt rigtige sted at spise med familien. 

Slusekroen har en meget speciel lokation – i hederne, bag diget – alene, står Slusekroen midt i pragtfuld dansk natur. 

Virkelig et besøg værd.

 • Gammel Dansk mad

DEL GERNE DENNE GUIDE, HVIS DU KUNNE LIDE DEN

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email
Del på whatsapp
WhatsApp
Guides
Bjarke Petersen

Udforsk Højer

Højer by er en lille by med ca. 1300 indbyggere.
Byen har en kirke vest for byen og torvet som har nogle smalle gader og flere fredede bygninger.

Læs mere »
da_DK
de_DE en_GB da_DK

Tilmeld dig nyhedsbrevet

bliv opdateret omkring de nyeste oplevelser, events, guides og meget mere.

Ved tilmelding af nyhedsbrevet, acceptere du vores privatlivspolitik, og du vil fremadrettet modtage nyhedsmails og kampange tilbud.