Vind & vandsport

Fart på stranden

Der er ikke noget som at suse afsted og mærke den rene luft og suset fra farten og vinden.

På Rømø og Fanø finder du nogle af de bedste strande i Europa til at dyrke et væld af vindsport.

Begge øer har store dele af deres strande fuldt dedikeret til vindsport, hvad end det er på vandet eller langs stranden. Så er du til kitesurfing, windsurfing, blokart, kite buggy eller andet, så er der plads til dig Ved Vadehavet.

Og har du lysten, så er det muligt at prøve kræfter med strandsejlads uden først at skulle investere i sin egen strandsejler. På strandene findes strandsejlerskoler, hvor du kan lære at køre Blokart, som er den type strandsejler, som velegnet til begyndere.

Blokart drives fremad med et sejl og styres med et cykellignende styr. 10 minutters instruktion og så er du klar til at køre på begynderbanen! Allerede fra ca. 9 års-alderen er det muligt at køre selv. Der findes også en to-sædet model, så forældre og mindre børn kan køre sammen. det er en oplevelse for hele familien.

Det er i sig selv en stor oplevelse at se de mange forskellige typer på stranden, hvor eliteudøvere viser deres kunnen.

Hvem står bag Danmarkskampagnen Ved Vadehavet er en del af kampagnen ”Meget mere end bare Danmark” . Siden er udarbejdet for at skabe øget rejselyst i Danmark og inspirere alle vore gæster til nye ferieoplevelser. Bag indsatsen står 19 danske destinationer, Dansk Kyst og Naturturisme, Dansk Storbyturisme og VisitDenmark. Kampagnen er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

da_DK
de_DE en_GB da_DK